www.carlive.nl

Het team van carlive.nl gaat op zoek naar de beste carspot plekken. Dit kunnen carspot plekken in Nederland zijn maar ook foto locaties in Duitsland of België.

Met een Canon digitale spiegelreflex camera en een Lumix camera gaat het team van Carlive op zoek naar de meest exclusieve auto’s. Dit kunnen oldtimers zijn maar ook normale auto’s in opvallende kleuren of speciale uitvoeringen.

Het team van carlive gaat op zoek naar de beste carspot plekken. Dit kunnen carspot plekken in Nederland zijn maar ook foto locaties in Duitsland of België.

carlive auto fotografie

Beste auto spotplekken Nederland.

In Nederland zijn er veel carspot plekken. In Laren kun je uitstekend carspotten. Hier zijn ook veel carspotters te vinden. In Amsterdam zijn ook veel carspot plekken. In de PC Hooftstraat zijn veel dure modewinkels en juweliers. En tijdens de openingstijden komen hier elk uur wel andere auto’s voorbij waar je mooie carspot foto’s of video’s van kunt maken.

Wanneer je op het Cornelis Schuytplein staat en je loopt in de richting van de Van Breestraat dan loop je door dé auto spotplek in Amsterdam Zuid.
Hier kun je op doordeweekse dagen maar ook op zaterdag en zondag uitstekend auto’s spotten.

Wanneer je op het Cornelis Schuytplein staat en je loopt in de richting van de Van Breestraat dan loop je door dé auto spotplek in Amsterdam Zuid.

Wij hebben deze modellen al een keer gespot:

  • Audi RS6
  • Bentley Continental
  • Brabus modellen
  • Mercedes G63 AMG

Een van de beste carspot plekken in Duitsland is de Koningsallee.

Een van de beste auto spotplekken in Duitsland is de Koningsallee in Dusseldorf. Hier rijden echte supercars door de lange winkelstraat. Hier heeft het team van carlive ook deze prachtige Porsche Speedster gefotografeerd.

De volgende modellen kun je hier spotten:

In Berlijn het je ook goede carspot plekken; winkelstraat Kurfustendamm is een prima carspot locatie.

Door de brede wegen en de grote kruisingen in winkelstraat Kurfustendamm heb je een uitstekend overzicht.

Deze verschillende modellen heeft team van carlive gespot:

  • Ferrari 812 SuperFast
  • Audi RSQ8
  • BMW M5 Competition
  • Rolls Royce Wraith

In Belgie zijn er ook goede auto foto shoot locaties te vinden.

 Op de Parking Rijnkaai te Antwerpen. Deze parkeerplaats is direct naast de rivier De Schelde. Hiernaast loopt een brede weg met midden op het kruispunt verkeerslichten. Dit is een mooie locatie waar je auto’s kunt fotograferen en filmen. Bekijk de carspot video van deze Mercedes die wij gespot hebben in Antwerpen.

Deze modellen kun je spotten in Antwerpen:

Bekijk ook ons YouTube kanaal

Wordt abonnee en mis geen auto video.

carlive for the best carspot